De droom van Kim

Ikzelf, Kim, ben al heel m’n leven bezeten van paarden. Als kind heb ik altijd maar 1 droom gehad, m’n eigen paard. Samen zouden we galopperen op het strand, de zon zakkend in de zee, onze haren allemaal wapperend in de wind.

Toen ik 12 was begon het voor mij allemaal echt te worden. Een eigen pony, eerste wedstrijden. Vele wedstrijden later had ik nog 1 doel, winnen. Beter zijn dan de anderen. Weg was m’n droom.

Op 18-jarige leeftijd, en vele 100’den wedstrijden later, vele paarden later, vele bekers later, sloeg het noodlot toe, althans dat dacht ik toen. Nu blijkt dit net m’n redding geweest te zijn. Ik was al veel gevallen, en op het einde zat ik zo stevig in m’n zadel, dat ik bij een val ook steeds een paard mocht verwachten. Want als we vielen deden we het samen. Een ernstige val was genoeg om m’n carriere te doen stoppen. Gedaan wedstrijden, gedaan paardrijden (dacht ik).

Zoals iedereen ben ook ik beginnen studeren. Huisje tuintje ventje kindjes. En zoals iedereen weet, eens gebeten door het paardenvirus, geraak je er nooit meer vanaf. Een pony dus voor de dochter.

M’n man wilde ook graag paardrijden, maar dan zonder dat ‘ijzeren geval’ in die mond. Zonder bit, stel je voor !!!!!!!!!!! Hoe gaan we ooit stoppen, sturen, …?????? Maar eigenlijk was het zo gek nog niet. Ik dacht eerst WAAROM!! Maar ik zat fout, totaal fout, m’n vraag had moeten zijn waarom NIET!!

En de droom kwam terug, manen en haren wapperend in de wind 🙂

10887191_10204735263678153_2388917904646978163_o

De passie was terug, de liefde was terug, de droom was terug, en de droom is gegroeid, net zoals ik ook ben gegroeid. Ervoor zorgen dat mensen zonder frustratie ook hun dromen kunnen waar maken. Zorgen dat de ruiters niet beter willen zijn dan een andere ruiter, maar enkel nog de beste willen zijn voor hun paard. De enige jury die hier is, is je paard.

Heb je zin om met ons jouw passie voor paarden te delen? Te leren omgaan met paarden op een paardvriendelijke manier? Dan ben je van harte welkom.

DSC_0007

Tot snel,

Warme knuffels,

Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s