Ponykampen

Een schoolvakantie is en blijft het ideale moment om op kamp te gaan. En voor al wie van paarden houdt is een ponykamp dan ook het ultieme droomkamp. Wij maken met veel plezier die dromen waar.

Sinds 2017 is er een ponykamp in de paasvakantie van 3 dagen, en zijn er 2 kampen in de zomervakantie van 5 dagen. Voor zij die 5 dagen nog te lang vinden is er ook de mogelijkheid om in de zomer in te stappen op vrijdag en er zo ook een 3-daags kamp van te maken. Onze 3-daagse kampen vinden plaats van vrijdag tot en met zondag en de 5-daagse kampen van woensdag tot en met zondag.

DSC_0215

Heb je ook zo een zin om helemaal ondergedompeld te worden in de wondere paardenwereld? Zie je er ook zo naar uit om helemaal tussen de paarden te leven? ’s morgens op te staan met paarden in je hoofd, en paarden om je heen. Om vervolgens ’s avond met je beste vrienden en vriendinnen onder de wol te kruipen met paarden in gedachten, dan moet je niet langer aarzelen, en je meteen inschrijven voor een ponykamp.
Het enige dat je nu nog moet doen is aftellen, en hopen dat het kamp snel daar is šŸ™‚

We gaan alles doen wat je maar met paarden kan doen. We gaan paarden poetsen, verzorgen, eten geven, drinken geven, … . We gaan paardrijden, grondwerk oefenen, we gaan wandelen in het bos met de paarden, en wie weet wagen we ons ook wel aan de ‘moeilijkere’ dingen zoals vrijheidswerk.
Af en toe is er tijd om wat theorie te verwerken. Dit doen we per kamp naar een bepaald thema. Deze kunnen echt de meest uiteenlopende onderwerpen hebben zoals het verdiepen in de juiste zit, het grondwerk, het rijden, of nog vele andere thema’s. Ben jij nieuwsgierig naar een thema in een bepaalde periode, dan mag je ons altijd een mailtje sturen.
Voor alles wordt gezorgd, eten, drinken, bedjes, slaapzakken. Het enige dat jij moet meebrengen is je rijkledij, laarzen en liefst enkeleĀ propere onderbroeken šŸ˜‰ EN je goed humeur. Maar met al die paardenpret in het vooruitzicht kan dit geen probleem geven.

DSC_0736Voor zij die dolgraag op kamp komen, maar het (nog) niet zien zitten om te blijven overnachten kunnen er gerust afspraken gemaakt worden. Ons motto is en blijft : het moet leuk zijn voor iedereen. En stress hebben om ergens te logeren, is nooit fijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op info@equifeeling.com

Een reactie op Ponykampen

  1. carlien convents zegt:

    mag je ook met je eigen paard/pony op kamp komen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s