Ponykampen

Ook in de zomer van 2018 plannen we weer 2 heerlijke ponykampen in.

Ook deze zomer zullen er weer 2 ponykampen komen. Voor elk kamp plannen we een lange (5 dagen) en een korte (3 dagen) versie in. Het korte kamp springt bij in op vrijdag. Het kamp van juli (van woensdag 11 juli of vrijdag 13 juli tem zondag 15 juli) heeft als kampthema : Natuurlijk paardrijden? Paardrijden natuurlijk!
Het kamp van augustus (van woensdag 22 augustus of vrijdag 24 augustus tem zondag 26 augustus) heeft als kampthema : We spelen een spel vandaag, …, met ons paard

Kom 5 dagen genieten van onze paarden en pony’s.
Maak kennis met de wondere wereld van het Equifeeling Natural Horsemanship , en leer samen met ons de magische paardentaal.
We dompelen je onder in het grondwerk en laten je genieten boven de paardenrug.
We gaan paarden verzorgen, poetsen, en er grondwerk met doen. Diegene die graag een wandeling te paard gaan maken krijgen hier de gelegenheid voor.

Voor jongere kinderen, of kinderen die het niet zien zitten om te blijven overnachten, kunnen er steeds afspraken gemaakt worden. Ons doel is om iedereen met een glimlach op het gezicht te laten terugdenken aan ons ponykamp. Wij passen ons met heel veel plezier aan.

DSC_0178