Wekelijkse update lessen en paarden :-)

Deze week was het, zoals alle andere weken, heerlijk druk. Vele ruitertjes al op het paard gekregen, en er zaten ook nu weer enkele heerlijke toppers bij. Yoyo (Night) blijft vooruitgang met reuzesprongen nemen. Hij is ondertussen een rustige, lieve, brave pony die z’n basis grondwerk perfect uitvoert. Ook onder het zadel perfect z’n 3 gangen doet, met of zelfs zonder halster, stopt en draait op de zit, en met veel plezier een sprongetje maakt. Hij heeft in ieder geval al heel veel kinderen blij gemaakt. In het bijzonder Jana. Zij heeft haar pony deze week al alle dagen komen voederen, mest wegruimen, … .

Amelie heeft er vandaag ook een schitterende les opzitten met Yoyo. Ze heeft super gereden met de barebackpad, tot zelfs een sprongetje gemaakt. Yoyo bleef lekker koel in z’n hoofd en Amelie kon super genieten.

Ook zijn er enkele wandelingen gemaakt. Al deze ruiters hebben kunnen genieten van onze pony’s en de omgeving. Zelfs een tractor kon de pret niet bederven.

Ik ben alvast heel trots op onze ruitertjes EN onze pony’s

Dit bericht werd geplaatst in paardrijlessen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s